Οι δηλώσεις του Ηρακλής-Ακρόπολη (Video)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των Ηρακλή Β.- Ακρόπολη Σ., που έγινε στο γήπεδο της Αγ,. Παρασκευής και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1, οι προπονητές των δυο ομάδων Β. Τσουκάλης για την Ακρόπολη και Κ. Κοκκινάκης για τον Ηρακλή, όπως και οι ποδοσφαιριστές Ν. Πασιάς των φιλοξενούμενων και Αντ. Λιάκος των γηπεδούχων, μίλησαν στην κάμερα του «goalpost.gr». Αναλυτικότερα…

ο Β. Τσουκάλης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε λόγο για αλλαγή στόχων της ομάδας του μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς, για τη «μοίρα» των προπονητών και φυσικά έδωσε συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Για κακό πρώτο ημίχρονο έκανε λόγο ο Κ. Κοκκινάκης, για το τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και για το τι άλλαξε την ψυχολογία των παικτών στο β΄ μέρος. Ερμήνευσε το πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, αποκάλυψε ποια η διαφορά αυτής της εμφάνισης, σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, της ομάδας του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των δυο ποδοσφαιριστών που ανέλυσαν το παιχνίδι, με τον Αντώνη Λιάκο, επιπλέον, να αφιερώνει τη νίκη στο Σπ. Πολυμέρου.

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις