Καρέ …Νέων Αθλητών στην αποστολή με Αμβρακία

Με μία χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αυριανού (23/11, 15:00)αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών στο «Π. Μαγουλάς». Ο Στέφανος Ξηροφώτος στον αγώνα με τον οποίο επανεκκινεί και πάλι το πρωτάθλημα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Στέλιο Αλεξανδρή, Μιχάλη Σοάρες και Νέτι Μέτσε, καθώς οι δύο πρώτοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από πρόσφατους τραυματισμούς τους ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών.

Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Βαλάντης Κόκκας και Κώστας Μουράτης λόγω της απουσίας τους από πολλές προπονήσεις της ομάδας λόγω της στρατιωτικής τους θητείας. Αντίθετα στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Φάνης Μαλακασιώτης με τον κυανόλευκο τεχνικό να αποφασίζει τελευταία στιγμή αν θα τον συμπεριλάβει στην 18αδα. Να σημειωθεί πως στη 19μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα μετέχουν τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τους Νέους Αθλητές Νίκης. Ράπτης, Ματθαίου, Τσιανάκας και Βουρδάκης υπολογίζονται από τον Στέφανο Ξηροφώτο και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης απαρτίζεται από τους Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Ναουμίδη, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Κόλα, Ζενούνη, Πετράκο, Ματθαίου, Παπαδήμα, Τσιουρέλη, Τσιανάκα, Τορεζάνι, Βέργο, Βουρδάκη και Μαλακασιώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις