Η βαθμολογία των παικτριών στο Ολυμπιακός-ΝΟΒΑ

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών για το έπαθλο Novasports. Όσον αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΝΟΒΑ (37-2) από την βολιώτικη ομάδα βαθμολογήθηκε μόνο η νεαρή Τζήμα η οποία χρίστηκε σκόρερ. Φυσικά τους περισσότερους πόντους, δηλαδή…

…επτά, πήρε η Ασημάκη του Ολυμπιακού που πέτυχε 11 τέρματα, ρεκόρ για φέτος στη διοργάνωση. Αναλυτικά: Ασημάκη 7, Πλευρίτου Β. 6, Αβραμίδου 5, Καλογεράκου 4, Πλευρίτου Ελ. 3, Λογοθέτη 2, Τζήμα 1.
Στη γενική βαθμολογία προηγείται η Μαυρέλου (Εθνικός) με 35 βαθμούς και ακολουθούν η Ασημάκη (Ολυμπιακός) με 30 και η Φραγκιουδάκη (Εθνικός) με 29. πρώτη από πλευράς ΝΟΒΑ είναι η Ευαγγελία Μπαλωμενάκη που βρίσκεται στην 16η θέση της γενικής κατάταξης με 13 πόντους, ενώ η Χριστίνα δημητροκάλη είναι 17η με 12 βαθμούς. Επίσης, η Τόνια Μωραΐτη και η Μαρία Τσουρή μοιράζονται την 23η θέση με 10 βαθμούς.
Στην αντίστοιχη βαθμολογία της Α1 Ανδρών οι τρεις πρώτοι είναι οι: Αληχανίδης (ΠΑΟΚ) 40, Γούνας (Ολυμπιακός) 38, Βλοντάκης (Υδραϊκός) 34.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις