Απάντηση του Διαγόρα στα “βαφτίσια” του ΓΣΑ

Στην ανακοίνωση του Γ.Σ.Α που “βάφτισε” φίλους του Αλμυρού όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο ντέρμπι με τον Διαγόρα, απάντησε η ομάδα του Στεφανοβικείου. “Κύριοι του ΓΣΑ, το να βαφτίζεται “φίλους της ομάδας σας, όλους όσους κατέκλισαν από άκρη σε άκρη το γήπεδο” προσβάλλει τόσο τους πολυπληθείς φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ που ήταν στο γήπεδο” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Διαγόρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή μια ανακοίνωση του Γ.Σ.Αλμυρού μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με το ΔΙΑΓΟΡΑ, αισθανόμαστε τουλάχιστον θιγμένοι, καθώς επίσης ότι έχουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε άμεσα την αλήθεια σε ότι αφορά τους φιλάθλους μας.

Κύριοι του ΓΣΑ, το να βαφτίζεται “φίλους της ομάδας σας, όλους όσους κατέκλισαν από άκρη σε άκρη το γήπεδο” προσβάλλει τόσο τους πολυπληθείς φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ που ήταν στο γήπεδο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους απο την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, όσο και τους ουδέτερους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που ήρθαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι πρωτοπόρων.

Τόσο εσείς όσο και αυτοί που ήταν στο γήπεδο γνωρίζουν την αλήθεια, γι΄αυτούς που δεν ήταν παραθέτουμε κάποιες εικόνες από το Almyros info με την υποσημείωση ότι: Για τους 9 από τους 10 που εικονίζονται έχουμε στη διάθεσή σας ονόματα και διευθύνσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι πρώτη φορά τους είδατε στο γήπεδο σας και δε θα τους ξαναδείτε, αφού είναι φίλαθλοι του ΔΙΑΓΟΡΑ.

Και κάτι τελευταίο, αυτή τη σημαία εκεί στο κέντρο της κερκίδας την κρέμασαν φίλαθλοι του ΓΣΑ;

 
 
 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις