Στόχος η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ρήγα (pregame)

Την Ιστιαία εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 14.00 ο Ρήγας Φεραίος, με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην άμυνα, καθώς φέτος δέχονται με ευκολία γκολ, καθώς μόνο στο ματς με τη Νίκη στο Βελεστίνο κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Ο Λάκης Μπακάλης θα στερηθεί και σήμερα τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Σπύρος Γκάγκας (εκτίει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του). Τραυματίας είναι ο Θάνος Μπόρας, στρατευμένος ο Γουτούλης, ενώ θα απουσιάσουν και οι Στ. Μπακάλης και Τσουμπέκος.
Η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και στη συνέχεια ο Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του για την σημερινή αναμέτρηση. Για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του στην αρχή της προετοιμασίας, συμπεριλήφθηκε ο Χρήστος Δημητρίου. Οι υπόλοιποι 17 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Ρήγα είναι οι: Παπαγιάννης, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Ράπτης, Χίσα, Γεωργατζής, Μπομπότης, Γκίκας, Ζαχαράκης, Σέττος, Κιπτίου, Τσελεπής, Τζοβάρας και Καναβός.
Χωρίς νίκη παραμένει η Ιστιαία στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή της ομάδας, Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς, να αντιμετωπίζει φέτος για τρίτη φορά τον Ρήγα Φεραίο. Η πρώτη ήταν, ως τεχνικός της Α.Ε.Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όπου η ομάδα του είχε νικήσει με 0-2 και η δεύτερη με την Ιστιαία στο Κύπελλο, όπου η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας είχε επικρατήσει με 2-1.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι η κ. Ελένη Αντωνίου. Βοηθοί της θα είναι οι κ.κ. Νικόλαος Ρούντος και Αντώνης Κάλλης όλοι από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις