Λ. Μπακάλης: Εγρήγορση και προσοχή και στα 90′

Αισιόδοξος εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ιστιαία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει για να ανακάμψει και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Η Ιστιαία διαθέτει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ανακάμψει. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα πρέπει και στα 90 λεπτά να είμαστε σε εγρήγορση. Για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παλέψουμε, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να είμαστε αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας.
Το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν έχει σχέση μ’ αυτό του Κυπέλλου, όπου αντιμετωπίσαμε την Ιστιαία. Θα παρουσιαστούν, πιστεύω και οι δύο ομάδες διαφορετικές στο σημερινό παιχνίδι.
Θέλουμε να σημειώσουμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας και κυρίως να μην χάσουμε το ματς. Εύχομαι η διακοπή του πρωταθλήματος να μην μας επηρεάσει αγωνιστικά, γιατί η ομάδα είχε αποκτήσει ρυθμό και είχαμε μια καλή λειτουργία ως ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις