Νίκη με Καραϊσκάκη για να παραμείνει πρώτος ο Ολυμπιακός (pregame)

Στην Άρτα βρίσκεται από χθες Τρίτη η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία θα διεξαχθεί στις 15.00 στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Καραϊσκάκη, το σημερινό παιχνίδι θεωρείται κομβικής σημασίας. Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου και παράλληλα θα αφήσει οκτώ βαθμούς πίσω τον Καραϊσκάκη στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Επίσης, σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα έχει ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο εκτός έδρας, τη στιγμή που η ομάδα της Άρτας είναι η μοναδική αήττητη στον 2ο όμιλο, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα με ένα γκολ παθητικό.
Από την άλλη πλευρά ο Καραϊσκάκης γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με νίκη θα μπορέσει να παραμείνει το γκρουπ των πρωτοπόρων, καθώς ήδη απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή, την οποία μοιράζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Διαγόρας Σεβαστής.
Το βολιώτικο συγκρότημα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππιάδας και στη συνέχεια η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο. Είκοσι παίκτες έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία, εκ των οποίων οι δύο θα αποκλειστούν από την 18αδα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο τελευταίο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάκης Κατσούλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Βαγγέλης Στουρνάρας και το αριστερό ο Βασίλης Ιωαννίδης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Θανάσης Τέλλος και Γιάννης Κωστόπουλος. Στον άξονα θα παίξουν οι Φαμπρίτσιο Πότσι και Κώστας Οικονόμου, ενώ οι Γιάννης Δωματάς (αριστερά) και Ηλίας Σταύρου (δεξιά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Ο Φελίπε Ντα Κόστα θα έχει πιο επιτελικό ρόλο στην ομάδα, με τον Κώστα Φλίγκο να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Δημήτρης Στασινόπουλος, Βασίλης Γκίτζιας, Άγγελος Κολημήτρας, Ανδρέας Κόκας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Δήμος Κόκας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Βαγγέλης Αγγελής και Κώστας Παλιούρας.
Ο προπονητής του Καραϊσκάκη, Νίκος Θεοδοσιάδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι τρεις είναι βασικοί. Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Τέλης Καραγιαννίδης, Απόστολος Αβραμίδης και Σπύρος Λάμπρου, καθώς και ο μέσος Αλέξανδρος Μαζιώτης.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Διονύσης Ζούγρας από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιαμπάση και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Τάσος Κάκος της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις