Έχασε 3-1 από την Ιστιαία ο Ρήγας

Η έξοδος του Ρήγα στην Ιστιαία δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βελεστίνου ηττήθηκε με 3-1 από την Α.Ε. Ιστιαίας, καθώς δέχθηκε γρήγορα το πρώτο γκολ, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, χάνοντας το παιχνίδι. Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη για την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας στο πρωτάθλημα, η οποία προσπαθεί να ανακάμψει και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Παράλληλα, ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς, αντιμετώπισε φέτος τρεις φορές τον Ρήγα, ως προπονητής, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Μία με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μία στο Κύπελλο με την Ιστιαία και μία σήμερα για το πρωτάθλημα.
Αφού πρώτα οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με τον Στεργίου, στο 6′ άνοιξαν το σκορ. Ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πανάκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Ο Ρήγας μετά το 25′ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς όμως να χάσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν με τον Αρτάν (εκτέλεσε φάουλ στο 36′ με τη μπάλα να περνά άουτ) και με τον Πανάκη στο 43′ (φάουλ Πανάκη απέκρουσε ο Παπαγιάννης).
Γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία έκανε το 2-0. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ρήγα ο Σέττος πέτυχε αυτογκόλ, με το έργο της ομάδας του Βελεστίνου να γίνεται πολύ δύσκολο στη συνέχεια.
Ωστόσο, στο 60′ ο Σέττος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ρήγας μείωσε το σκορ σε 2-1. Σκόρερ ο Τζοβάρας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Γεωργατζή. Ο επιθετικός του Ρήγα αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Κιπτίου και με κεφαλιά σκόραρε.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Κιπτίου στο 66′, απέκρουσε το σουτ του παίκτη του Ρήγα ο Μάλτζαρης, ενώ και στο 70′ ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας απέκρουσε τη μπάλα, σε εκτέλεση φάουλ του Κιπτίου.
Κι ενώ ο Ρήγας προσπαθούσε για το γκολ της ισοφάρισης, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 78′ έγινε το 3-1. Ο Στεργίου γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αυτή βρήκε στον Λάμπρου και πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα, ο Αλεξίου σκόραρε για την Ιστιαία από κοντά.
Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Ανατ. Αττικής).
Βοηθοί: Νίκος Ρούντος, Αντώνης Κάλλης (Ανατ. Αττικής).
Κίτρινες: Αρτάν-Χατζηαθανασίου, Παπαγιάννης, Βουραζέρης, Σέττος, Κιπτίου.
ΙΣΤΙΑΙΑ: Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Αρτάν, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Αργ. Στεργίου, Στασινόπουλος (65′ Β. Ανέστης), Αλεξίου (84′ Χρ. Ανέστης), Ηλιόπουλος, Τσαούσης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (84′ Τσελεπής), Σπαθής, Λάμπρου, Χίσα (89′ Καναβός), Κιπτίου, Γεωργατζής (59′ Τζοβάρας), Ζαχαράκης, Γκίκας, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις