Μπαλάφας: «Είμαι Νίκη Βόλου»

Εκτεταμένη αναφορά στα βαθιά του αισθήματα για τη Νίκη έκανε ο Δημήτρης Μπαλάφας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο «Π. Μαγουλάς». Ο προπονητής της Αμβρακίας Κωστακιών δήλωσε ξεκάθαρα πως η ομάδα που υποστηρίζει είναι η Νίκη Βόλου, όπως για άλλους είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε πως για να πάει ψηλά η Νίκη θα πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της και να υπάρχει διοικητική σταθερότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλάφα:

«Είμαι Νίκη Βόλου»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σ’ ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, παίζοντας ως ποδοσφαιριστής για τρία χρόνια σ’ αυτό το ιστορικό γήπεδο και δύο στο Πανθεσσαλικό. Δεν έχω λόγια να πω για την επιστροφή μου στη Νέα Ιωνία. Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, για μένα η Νίκη είναι η ομάδα μου, όπως για άλλους είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Έχω γίνει Νίκη Βόλου από τη στιγμή που ήρθα εδώ και με αγάπησε ο κόσμος της ομάδας, κάνοντάς με να νιώσω ένας απ’ αυτούς. Πραγματικά αυτή την ομάδα την αγαπάω και μέσα από αυτή τη συνέντευξη μου δίνεται η ευκαιρία να ευχηθώ αυτή η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική»

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε με πάρα πολλές απουσίες. Επιλέξαμε να έρθουμε με πάρα πολλές απουσίες γιατί θεωρούσαμε πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Ήρθαμε χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές, με δύο τραυματίες, ο ένας δεν έπαιξε καθόλου. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά. Κλείσαμε τους διαδρόμους της Νίκης, δυσκολεύοντάς τη να φτάσει στην εστία μας. Δεν έκανε κάποια σημαντική ευκαιρία, αλλά δυστυχώς εμείς πληρώσαμε για ακόμη μία φορά μία αδράνεια στο τέλος του ημιχρόνου και δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι η μπάλα μπορεί να σε τιμωρήσει. Παραλίγο εμείς να τιμωρήσουμε τη Νίκη αλλά δυστυχώς για εμάς κι ευτυχώς για τη Νίκη, δεν μας έγινε το χατίρι. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.

Η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί. Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που ήταν πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Από δω και πέρα το πρόγραμμά μας είναι πιο εύκολο και θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να φύγουμε από την τελευταία θέση».

«Χρειάζεται διοικητική σταθερότητα»

«Επανερχόμενος πάλι στη Νίκη Βόλου, θα ήθελα να εκφράσω την άποψη πως αν η ομάδα θέλει να πάει πιο ψηλά, πρέπει να έχει διοικητική σταθερότητα. Κάτι που ούτε κι εμείς είχαμε όταν αγωνιζόμουν στη Νίκη αλλά είχαμε έναν άνθρωπο που μας αγκάλιαζε, τον Αντώνη Ακτσιαλή. Σαν ομάδα είναι πάρα πολύ καλή κι εκτός από διοικητική σταθερότητα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του κόσμου που μπορεί να την οδηγήσει ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της Νέας Ιωνίας και του Βόλου που με αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς είχαν ακουστεί και πράγματα που δεν ίσχυαν από μερίδα φιλάθλων όμως δεν έχω κανένα παράπονο. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον όμιλο φιλάθλων για την πλακέτα που μου έδωσε καθώς και το BlueClub, τους BlueAngelsκαι πάνω απ’ όλα τον απλό φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, στον οποίο εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις