Κυζιρίδης: Οι φιλοδοξίες μου ταυτίζονται μ’ αυτές του Ολυμπιακού

Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης άλλαξε… γειτονιά, καθώς από τη Νίκη, στην οποία ξεκίνησε φέτος τη χρονιά, θα συνεχίσει την καριέρα το στον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου. Ο 25χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:…

…«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Οι φιλοδοξίες μου ταυτίζονται απόλυτα με τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού, ενός συλλόγου που κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστεί.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.
Στο διάστημα που μεσολάβησε, από τότε που η Νίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα, δούλεψα όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να και είμαι έτοιμος να προσφέρω άμεσα τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».
Όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίζεται τόνισε: «Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά κυρίως ως δεξιός χαφ και επιθετικός μέσος, ανάλογα με το σύστημα που εφαρμόζει η ομάδα. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να παίξω σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής».
Ο νεαρός μέσος δηλώνει πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γνωρίζοντας αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού: «Γνωρίζω αρκετά παιδιά στην ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστώ στο νέο μου ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Περιμένω να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον σύλλογο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις