Ξηροφώτος: «Ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αμβρακία Κωστακιών. Παράλληλα ο τεχνικός της Νίκης τόνισε πως αυτός και οι παίκτες θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους να παλέψουν για την άνοδο μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ήταν ένα ματς όπου η νίκη ήταν μονόδρομος. Εμείς μένουμε ευχαριστημένοι επειδή πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά την εμφάνιση πολλά πράγματα πήγαν καλά, σχετικά με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Καταφέραμε σε κάποιες περιπτώσεις να διασπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου, απλά δεν είμαστε τόσο καλοί όσο θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Θα ήταν καθοριστικό να κάνουμε το 2-0 τη στιγμή που ο αντίπαλος είχε μείνει με δέκα παίκτες. Από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε μέσα στο παιχνίδι, έκανε κι αυτός μια κλασική ευκαιρία όπου σταθήκαμε τυχεροί. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Θα έρθουν πιο δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Ειδικά σε κάποια ντέρμπι λίγες ευκαιρίες θα κάνεις και πρέπει να τις κάνεις γκολ. Από κει και πέρα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί όταν έχεις μονόδρομο τη νίκη το παιχνίδι γίνεται δύσκολο. Έδειξαν προσωπικότητα, έδειξαν ότι είναι αγωνιστές.

Εμείς, όπως έχουμε υποσχεθεί μεταξύ μας και στον κόσμο, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον στόχο της ανόδου. Πολλά συγχαρητήρια στην Αμβρακία. Το πάλεψε το παιχνίδι, το πίστεψε μέχρι το τέλος και παραλίγο να μας κάνει ζημιά».