Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού Β. ο Καβακάς

Νέο προπονητή αναμένεται να έχει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την Κυριακή νέο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας με τον πρωτοπόρο, πλέον, Διαγόρα Σεβαστής και η αντικατάσταση του Παναγιώτη Τζαναβάρα, με τον οποίο χθες – ως γνωστόν – επήλθε η λύση της συνεργασίας, θα είναι άμεση.

Ακούγεται έντονα το όνομα του Τίμου Καβακά, ο οποίος φέρεται ως επικρατέστερος να αναλάβει νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων». Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίδα. Κάθισε μόλις τρία παιχνίδια, για να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία στις 2/10 μετά την ήττα από την Θήβα εκτός έδρας (1-0).
Ο 44χρονος τεχνικός πέρυσι ήταν προπονητής στον Αχαρναϊκό για 12 παιχνίδια στη Football League, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες και συγκεκριμένα σε Βέροια, Πλατανιά, Κέρκυρα, Καλλονή, Λάρισα, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Λαμία, Παναργειακό, Χανιά και Ηρακλή Ψαχνών.
Εφόσον ο Τίμος Καβακάς αναλάβει τον Ολυμπιακό, σήμερα θα βρίσκεται στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων», αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας και «πιάνοντας» δουλειά.
Πάντως, εκτός του Καβακά, έχει ακουστεί και το όνομα του Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος πέρυσι είχε εργαστεί αρχικά στον ΑΟ Τρίκαλα στη Football League, ενώ στη συνέχεια κάθισε σε δύο παιχνίδια, τον περασμένο Απρίλιο, στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις