Το προσωρινό “αντίο” της Κ15 στη Σούπερ Λιγκ

Το προσωρινό «αντίο» της Κ15 της Νίκης από τα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ ανέλαβε να …πει ένας από τους πιο πιστούς «οπαδούς» της και γονέας ενός εκ των ποδοσφαιριστών της, ο Γιώργος Κουτσούκης. Ο «ρεπόρτερ» και πιστός ακόλουθος των 15άρηδων της Νίκης αφού ευχαριστεί για τις στιγμές που χάρισαν οι νεαροί παίκτες στους φίλους της ομάδας, δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα: «VAMOS παλικάρια πάλι από την αρχή». Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Κουτσούκη:

«Ευχαριστούμε την ομαδάρα Κ15 της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 για τις περήφανες εμφανίσεις και τα παλικαρίσια διπλά (ένα από αυτά πανηγυρίζουν στο παρακάτω video) στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ηλικίας τους στην superleague όπου διατήρησαν την 4η θέση μέχρι τότε που τους επέτρεψαν να αγωνίζονται.
Πλέον η ομάδα μας θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Παίδων 2000 της ΕΠΣΘ. Αυτό που όμως παραμένει και θα συνεχίσει να υπάρχει είναι η περηφάνια, οι παλικαρίσιες εμφανίσεις σας και το ΟΡΑΜΑ για μια μεγάλη ΝΙΚΗ 1924 αντάξια της μεγάλης ιστορίας της και του υπέροχου λαού της!!!
VAMOS παλικάρια πάλι από την αρχή…
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 διαχρονική αξία FOR EVER!!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις