Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Β. ο Καβακάς

Ο Τίμος Καβακάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, μετά τη λύση της συνεργασίας. Ο Καβακάς άρχισε την προπονητική του καριέρα από τη Βέροια την περίοδο 2009-10 και στη συνέχεια δούλεψε στον Πλατανιά για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Στη μοναδική ομάδα Σούπερ Λιγκ στη οποία εργάστηκε ήταν η Κέρκυρα, καθώς κάθισε σε τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της. Ακολούθησαν αρκετές ομάδες, Καλλονή, Λάρισα, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Λαμία, Παναργειακός, Χανιά, Ηρακλής Ψαχνών, ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο του Αχαρναϊκού σε 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League. Φέτος ξεκίνησε στον ΑΟ Χαλκίδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως ύστερα από δύο ισοπαλίες με Παναρκαδικό εντός (0-0) και Αστέρα Αμαλιάδας εκτός (0-0) και μία ήττα από την Θήβα (1-0) λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της Χαλκίδας στις 2 Οκτωβρίου.
Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τιμόθεος Καβακά. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής έχει βρεθεί στους πάγκους της Βέροιας, του Πλατανιά, όπου πανηγύρισε και την άνοδο της ομάδας στη superleague, της Κέρκυρας, της Καλλονής, της Λάρισας, των Τρικάλων, των Χανίων κι άλλων μεγάλων ομάδων.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο πως η έλευσή του στην ομάδας θα σημάνει την αναμόρφωσή της και την δυναμική συνέχιση στο πρωτάθλημα.
Ο κ. Καβακάς θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.
Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις