«Καθρέπτης του Ολυμπιακού Β. ο βαθμολογικός πίνακας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία απαντά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, για το χθεσινό παιχνίδι, με την ομάδα της Άρτας να υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τη διαιτησία του κ. Ζούγρα.
Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού τονίζει στην ανακοίνωσή της πως

«καθρέπτης της πορείας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο βαθμολογικός πίνακας» και πως «ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην ανωτερότητα του δυναμικού του και στη βαρύτητα της φανέλας του». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αναφορικά με την ανακοίνωση που εκδόθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει να δηλώσει τα εξής:
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας και η πιο καθαρή σε όλους τους τομείς.
Καθρέφτης για την πορεία μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αποτελεί ο βαθμολογικός πίνακας και η απόδοσή μας.
Σε ότι αφορά το καταφανέστατο πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, οι παρατηρητές διαιτησίας, που είναι οι αρμόδιοι, επιβεβαίωσαν με τα γραπτά τους τη δίκαιη παράβαση του παίκτη της Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Καλό θα ήταν να έχετε αμφιβολίες για τη δική σας ομάδα και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζετε, που έχει ανάγκη οι αντίπαλοί σας να μην παίζουν μόνο με 10 παίκτες αλλά με 8, για να είστε ικανοποιημένοι με την διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός Βόλου στηρίζεται στην ανωτερότητα του δυναμικού του και στη βαρύτητα της φανέλας του».