“Πρώτη” Καβακά στον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Ο Τίμος Καβακάς ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και σήμερα το μεσημέρι είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, μιλώντας τους στα αποδυτήρια, ζητώντας απ’ όλους μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο της ανόδου. Τόνισε στους παίκτες πως πιστεύει στην αξία αυτής της ομάδας και όλοι μαζί θα δώσουν τον αγώνα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη Football League, καθώς όπως τόνισε η Γ’ Εθνική είναι πολύ μικρή κατηγορία για το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου.

 

«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε, αλλά και με τα αποτελέσματά μας μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστή, πόσω μάλλον στην Γ’ Εθνική κατηγορία, από την οποία θα πρέπει να είναι περαστικός» τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.
Το νέο τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, παρουσία του αντιπροέδρου Ευριπίδη Τσιμπανάκου και του τεχνικού διευθυντή Ανδρέα Μπονόβα.
Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού για προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

 

Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει κανονικά στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά, καθώς η διοικούσα επιτροπή είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία του στην ομάδα, ενώ σήμερα στην προπόνηση βρέθηκε και γύμνασε τους παίκτες ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα προπονητή ποδοσφαίρου, Νίκος Αθανασιάδης. Ο Παναγιώτης Νάσης αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώστας Φλίγκος, ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ θα περιμένουμε να δούμε αν θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινό πρώτη προπόνηση του Τίμου Καβακά στον Ολυμπιακό.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις