Γ. Σιαμέτης: Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ντέρμπι

Δήμητρα και Μαγνησιακός θα αναμετρηθούν την Κυριακή (27/11) στην Ευξεινούπολη στο ντέρμπι κορυφής της Β’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να θέλουιν να επιστρέψουν στις νίκες και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεπερνώντας τον Μαγνησιακό, που από την περασμένη αγωνιστική πέρασε πρώτος.

Η Δήμητρα ήταν συνέχεια στην 1η θέση έως την 5η αγωνιστική. Έπεσε όμως από αυτή μετά την ήττα της στις Μικροθήβες την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με τον προπονητή Γιάννη Σιαμέτη η ομάδα έχει μείνει ανεπηρέαστη από αυτό το αποτέλεσμα:
«Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, όπως κάνουμε πριν από όλα τα παιχνίδια. Προερχόμαστε από ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού κοιτάμε μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, καθώς δουλεύουμε σωστά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο μια και σε γενικές γραμμές παρουσιάζουμε αρκετά καλή εικόνα.
Ο Μαγνησιακός είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως εξάλλου και η δική μας. Οπότε θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ίσως πάει στη δύναμη και στο ποια ομάδα θα δείξει ότι το θέλει πιο πολύ», τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής της Δήμητρας.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από την Δήμητρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Καρατέεβ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αντωνιάδη, που αισθάνεται ενοχλήσεις.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις