Χωρίς το βαρύ… πυροβολικό στην επίθεση ο Ολυμπιακός Β.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, Κώστα Φλίγκο, θα αγωνιστεί την Κυριακή (27/11) ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο Πανθεσσαλικό, στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τον παίκτη που έχει πετύχει τα 11 από τα 18 γκολ φέτος (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης), σ’ ένα παιχνίδι

όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Προκειμένου η ομάδα ν’ ανέβει και πάλι στην κορυφή, πριν το ντέρμπι της 4ης Δεκεμβρίου με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς».
Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γκουστάβο Μπρίτος που είναι τραυματίας, ενώ ίσως δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή, από το ξεκίνημα της χρονιάς, τον Παναγιώτη Ζώνα. Ο έμπειρος αμυντικός προπονείται σε φουλ ρυθμούς, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί αύριο, ενώ στη συνέχεια ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Τίμος Καβακάς, θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις