“Ισπανοί δημοσιογράφοι έδωσαν λεφτά σε οπαδούς για να κάνουν επεισόδια”!

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η καταγγελία της Αϊντχόφεν, ότι Ισπανοί δημοσιογράφοι πρόσφεραν χρήματα σε οπαδούς της, προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια στο προχθεσινό ματς με την Ατλέτικο!

Η ολλανδική ομάδα κατηγορεί Ισπανούς δημοσιογράφους ότι πρόσφεραν χρήματα στους οπαδούς της για να κάνουν έκτροπα, στο περιθώριο του προχθεσινού ματς με την Ατλέτικο, για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο γενικός διευθυντής της PSV, Τον Γκέρμπραντς, δήλωσε ότι η ένωση φίλων του συλλόγου του μετέφερε πως εκπρόσωποι των ισπανικών media πλησίασαν Ολλανδούς εκδρομείς στην Πλάθα Μαγιόρ της Μαδρίτης και αποπειράθηκαν να τους δωροδοκήσουν για να στήσουν ένα επεισόδιο και να το καταγράψουν στις κάμερές τους!

«Πιστεύω ότι είναι ειλικρινής η καταγγελία. Την εξετάσαμε και εκτιμώ πως οι οπαδοί μας λένε την αλήθεια για το συγκεκριμένο περιστατικό. Τα ισπανικά ΜΜΕ επιχείρησαν να τους προβοκάρουν. Δημοσιογράφοι θέλησαν να δώσουν λεφτά σε οπαδούς με αντάλλαγμα να πετάξουν αυτοί κέρματα σε επαίτες και να κάνουν φασαρία», τόνισε ο Γκέρμπραντς.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, πάλι κατά την επίσκεψή τους στη Μαδρίτη, οπαδοί της PSV είχαν εμπλακεί σε μία παρόμοια ιστορία που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τότε, πετούσαν κέρματα σε ζητιάνες στην Πλάθα Μαγιόρ και τις χλεύαζαν όταν εκείνες έτρεχαν να μαζέψουν τα νομίσματα από το πλακόστρωτο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις