Οικογενειακό δείπνο στον Ολυμπιακό Β. πριν το παιχνίδι με Διαγόρα

Ένα οικογενειακό δείπνο, πριν το ντέρμπι της Κυριακής, παρέθεσε την Παρασκευή σε όλη την ομάδα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, προκειμένου να καλωσορίσει τον νέο προπονητή κ. Τίμο Καβακά, αλλά και να ενθαρρύνει τους παίκτες για την πορεία του πρωταθλήματος.

Διοικούσα Επιτροπή, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ κι εργαζόμενοι πέρασαν ένα όμορφο βράδυ, συζητώντας για τον Ολυμπιακό Βόλου , την μέχρι τώρα πορεία του και φυσικά το μέλλον αυτής της ομάδας.
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μιλώντας στους παίκτες επεσήμανε τη σπουδαιότητα του Κυριακάτικου παιχνιδιού και τόνισε την ιστορία και τις αξίες που διακατέχουν τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τον στόχο που έχει τεθεί που δεν άλλος από την άνοδο της ομάδας σε ανώτερες κατηγορίες. Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο εκ των αρχηγών, Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος υπογράμμισε πως οι παίκτες είναι ενωμένοι και θα παλέψουν για τη φανέλα της ομάδας και όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις