Δύο επιστροφές και τέσσερις απουσίες στον Ρήγα Φεραίο

Δύο επιστροφές και τέσσερις απουσίες θα έχει αύριο Κυριακή (27/11) ο Ρήγας Φεραίος στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στο Βελεστίνο. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ξανά ο Σπύρος Γκάγκας που εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς και ο Γιώργος Αλεξίου, που έχασε το ματς στην Ιστιαία διότι είχε συμπληρώσει κάρτες.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Βουραζέρης αντίκρισε την περασμένη Τετάρτη την τέταρτη φετινή του κάρτα και έτσι δεν παίζει αύριο, ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν ακόμη ο Θανάσης Μπόρας, ο οποίος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και ο Γιώργος Χατζής, που συνεχίζει τις θεραπείες. Το ίδιο ισχύει και για τον στρατευμένο Κώστα Γουτούλη.
Ετοιμοπόλεμοι είναι 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Χρήστος Δημητρίου, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις