Με Ο.Φ. Ν. Ιωνίας ο Κένταυρος για την Α2 χάντμπολ

Με τις αναμετρήσεις της 7ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα χειροσφαίρισης της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Για τον 1ο όμιλο ο Κένταυρος Αγριάς θα υποδεχθεί στον ΕΑΚ του Βόλου τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα τους στην Αθήνα από την πρωτοπόρο ομάδα των Βριλησσίων.
Μέχρι τώρα τα έχουν πάρει αρκετά καλά, έχοντας βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα. Έπαιξαν μόνο δύο παιχνίδια στο Βόλο τα οποία κέρδισαν, ενώ εκτός έδρας έδωσαν τέσσερις αγώνες με απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες. Έτσι, με έξι βαθμούς στο ενεργητικό τους βρίσκονται στην 3η θέση μαζί με άλλες τρεις ομάδες.
Ο Ο.Φ. Νέας Ιωνίας φαίνεται να είναι αντίπαλος στα μέτρα τους. Είναι 7ος με άλλα δύο σωματεία έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ήττες ως γηπεδούχος, ενώ ηττήθηκε και στις δύο εξόδους που επιχείρησε. Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Σαπανίδης και Ηλιάδης.
Τα άλλα σημερινά ματς είναι τα εξής:
Ολυμπιακός Κερ.-Θρίαμβος
Καματερό-Έσπερος
Αναγέννηση Βυρ.-Βριλήσσια
Ιωνικός Ν.Φ.-Λεωνίδας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις