Λ. Μπακάλης: Διάθεση, πίστη και υπομονή

Έτοιμος για το αυριανό (27/11) παιχνίδι με τον Τηλυκράτη δηλώνει ο Ρήγας Φεραίος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 15.00 στο στάδιο του Βελεστίνου. Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή μια και θα αντιμετωπίσουμε μία αρκετά καλή και «σφιχτή» ομάδα. Το γεγονός ότι σε εννέα αγώνες έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ νομίζω ότι λέει πολλά από μόνο του. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα του Τηλυκράτη. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να έχουμε διάθεση, πίστη και υπομονή. Επίσης, οφείλουμε να μη χάσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα την συγκέντρωσή μας. Φέτος, το έχουμε κάνει αρκετές φορές και το έχουμε «πληρώσει».
Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πόσο σημαντική βοήθεια περιμένουν όλοι στην ομάδα από το φίλαθλο κοινό της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου: «Το δικό του ρόλο στο να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα καλείται να παίξει και ο κόσμος του Ρήγα. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν με θέρμη, όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις