Έχει… κερδίσει τους παίκτες από την πρώτη μέρα ο Καβακάς

Ο Τίμος Καβακάς από τις πρώτες κιόλας μέρες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έχει κερδίσει τους παίκτες της ομάδας και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό.

Ο 44χρονος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη θητεία του στον Ολυμπιακό και αξίζει να αναφέρουμε πως με αρκετούς παίκτες της ομάδας έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Με τον Φαμπρίτσιο Πότσι έχει συνεργαστεί σε τρεις ομάδες (Πλατανιά, Λάρισα και Παναργεικό), με τον Γιάννη Κωστόπουλο σε δύο (Παναχαϊκή και Αχαρναϊκό), με Βασίλη Ιωαννίδη στον Αχαρναϊκό.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε να ενημερωθεί από τον άμεσο συνεργάτη του, Κώστα Μπράτσο, για τους ποδοσφαιριστές που δεν γνώριζε και κυρίως τους νεαρούς της ομάδας.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Πλην του τιμωρημένου Φλίγκου θα απουσιάσει και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ σήμερα θα φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου, ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί και προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να είναι στην 18αδα ο έμπειρος αμυντικός.΄Στον Ολυμπιακό σέβονται και υπολογίζουν τον Διαγόρα, ωστόσο, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζουν, πως δεν θα επιτρέψουν σε καμία ομάδα να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Πανθεσσαλικό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις