Στην 20αδα του Ολυμπιακού Β. ο Ζώνας (η αποστολή)

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό (27/11, 15.00) παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει και πάλι στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά το τέλος της προπόνσης, ο προπονητής κ. Τίμος Καβακάς έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία μετέχει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κώστας Φλίγκος και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος. Στην 20δα μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Κατσούλης Σάκης, Παλιούρας Κώστας, Σταύρου Ηλίας, Στουρνάρας Βαγγέλης, Τέλλος Αθανάσιος, Κωστόπουλος Γιάννης, Πότσι Φαμπρίτσιο, Ντα Κόστα Φελίπε, Οικονόμου Κώστας, Δωματάς Γιάννης, Παναγιώτης Ζώνας, Στασινόπουλος Δημήτρης, Γκίτζιας Βασίλης, Ιωαννίδης Βασίλης, Κολημήτρας Άγγελος, Κόκας Ανδρέας, Ευθυμιάδης Γρηγόρης, Κόκας Δήμος, Αναστασίου Αλέξανδρος και Πατσής Γιώργος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις