Η αποστολή για το διπλό στην Κατερίνη

Με μία χαλαρή προπόνηση ολοκλήρωθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (27/11) αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο Στέφανος Ξηροφώτος προσπάθησε αυτές τις μέρες να επικεντρώσει όλη την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Πιερικό ώστε να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να πάνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου όντας σε απόσταση βολής από τον αντίπαλο αλλά και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν σκοπεύει να μπει στη διαδικασία να προστατέψει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών, καθώς το παιχνίδι με τον Πιερικό θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και κομβικό.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κατερίνη συμπεριλαμβάνεται ο Μαλακασιώτης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του καθώς και ο Νέτι Μέτσε που επανέρχεται μετά την έκτιση της ποινής της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών. Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Ναουμίδη, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Κόλα, Ζενούνη, Πετράκο, Μέτσε, Ματθαίου, Παπαδήμα, Τσιουρέλη, Τσιανάκα, Τορεζάνι, Βέργο, Βουρδάκη και Μαλακασιώτη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις