Με αξιώσεις στον τελικό του κυπέλλου ασφάλτου ο ΟΜΑΘ

Με τον τελικό του κυπέλλου ασφάλτου ολοκληρώνεται η αγωνιστική χρονιά αυτό το Σαββατοκύριακό στην Λαμία. O Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τέσσερις αθλητές να συμμετέχουν με αξιώσεις σε ένα κύπελλο που δίχασε θεατές και αθλητές με τον τρόπο διεξαγωγής τους φέτος.

Ξεκινάμε από τους Γιάνη Πλάγο – Άλκη Ρέντη.Το πλήρωμα που φέτος έχει πραγματοποίησει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος πρέπει να φέρει το Honda Civic TypeR τους μπροστά από του Nikon και Παυλίδη για να εξασφαλίσει τον τίτλο ενώ του αρκεί η πέμπτη θέση γενικής για να κατακτήσει το περιφερειακό κύπελλο κεντρικής Ελλάδος

Συνεχίζουμε με την κατηγορία C6 όπου θα δούμε δύο αθλητές σε δύο διαφορετικές συμμετοχές. Από την μία οι Σταμάτης ΜιχαήλΓιώργος Παπαπεΐδης με Peugeot 106 S16 ένα αυτοκίνητο που έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον έντονο ανταγωνισμό και τον οδηγό του να διανύει ίσως την πιο ώριμη εποχή του.

Στην ίδια κατηγορία θα συμμετάσχουν και οι Παύλος ΜπαξεβανάκηςΓρηγόρης Κορίνθιος με ToyotaYaris. Οι δυο τους θα κάτσουν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό κάθισμα μαζί με αποτέλεσμα να τους λείπει μεν η χημεία αλλά όχι οι ικανότητες με την προσαρμοστικότητα του συνοδηγού να είναι αποδεδειγμένη πολλάκις.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις