Νάσης: «Φαβορί για την άνοδο ο Ολυμπιακός Β.»

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Παναγιώτης Νάσης. Ο 46χρονος προπονητής τερματοφυλάκων αποφάσισε να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ της βολιώτικης ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Το katerinisport.gr μίλησε μαζί του για το κυριακάτικο παιχνίδι «κορυφής» ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και τον πρωτοπόρο Διαγόρα Σεβαστής, ενώ ζήτησε και τη γνώμη του για την Πύδνα Κίτρους και τον Πιερικό με τις οποίες ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη «κοντραρίστηκε» στη φετινή σεζόν.

«Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με το Διαγόρα Σεβαστής είναι ένα ματς που αν κάποιος έλεγε στην αρχή ότι θα ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων θα τον περνούσαμε για τρελό. Ωστόσο αυτήν την στιγμή πρόκειται για ένα πολυ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για την ομάδα του Βόλου που αποτελεί και το φαβορί για την άνοδο» είπε ο Παναγιώτης Νάσης και συνέχισε: «Η ομάδα του Διαγόρα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αφού αν και νεοφώτιστη κανει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όμως νομιζω ότι ο Ολυμπιακός μέσα στον Βόλο αποκτά μεγάλη δύναμη και θεωρώ ότι θα αναδειχτεί νικητής».

Μιλώντας για την αποχώρησή του από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου, ο Νάσης είπε: «Όσον αφορά στην αποχώρηση μου απο τον Ολυμπιακό Βόλου, θα πω ότι ήταν μια δική μου απόφαση, θέλοντας να δείξω την αντίθεσή μου στην αλλαγή προπονητή την οποία θεωρώ άκαιρη και άσκοπη! Η πορεία της ομάδας μέχρι τωρα ήταν πολύ καλή και ελπίζω να συνεχίσει να είναι. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα προς εμένα κι εύχομαι απο την καρδιά μου να στεφθεί πρωταθλήτρια γιατι πραγματικά το αξίζει».

Τέλος, όσον αφορά στην Πύδνα Κίτρους και στον Πιερικό, ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε και νίκησε εκτός έδρας (0-1 και 0-2 αντιστοιχα) ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον ίδιο στο προπονητικό τιμ των Θεσσαλών, η γνώμη του ήταν η εξής: «Η Πύδνα είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή οργάνωση και με αξιόλογους παίκτες, όμως νομίζω ότι έχει μείνει πολύ πίσω από τη διεκδίκηση του τίτλου.
Ο Πιερικός έχει μια πολύ νεανική ομάδα με παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία αλλά με ενθουσιασμό. Σίγουρα ο κόσμος της Κατερίνης δε μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος μόνο με αυτά τα στοιχεία αφού έχει συνηθίσει την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα επανέλθει εκεί που όλοι μας την έχουμε συνηθίσει».

katerinisport.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις