Άνετο διπλό της Λαμίας στην Καλλονή

Με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο στη Μυτιλήνη, η Λαμία αιφνιδίασε την Καλλονή και πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Μπλάζιτς στο 12’ και ο Βασιλόγιαννης στο 17’ βρήκαν δίχτυα, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διασφαλίζει ως το τέλος το αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τη Λαμία, που έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ η Καλλονή έχει μόλις έναν βαθμό, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Καλλονή μπήκε πιο ορεξάτα στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία και είχε μια καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Κέρι στο 9’, ωστόσο οι Φθιωτείς ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 12’ ο Μπλάζιτς με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ταΐρη για το 0-1 και στο 17’ ο Βασιλόγιαννης με σουτ και κόντρες πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Λαμία ήλεγχε τον αγώνα και έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Η Καλλονή απείλησε στο φινάλε, αλλά η κεφαλιά του Μπουρντουζάν, πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Βαζάκας με δύο αλλαγές προσπάθησε να κάνει πιο δραστήρια την ομάδα του, η οποία έβγαινε πιο εύκολα στα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο η Λαμία διαχειριζόταν σωστά το παιχνίδι και δεν άφηνε χώρους, θέλοντας να κρατήσει το προβάδισμα. Η Καλλονή προσπαθούσε να γίνει απειλητική, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Πίτκα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Λαμία να πανηγυρίζει το εκτός έδρας «τρίποντο».

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Μπλάζιτς, 17’ Βασιλόγιαννης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Ευαγγελιδάκης), Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Παραΐμπα (46’ Λαμπράκης), Φράγκος, Κέρι (71’ Γιουκαρής), Μπουρντουζάν
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ντουρμισάι (65’ Πίντο), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (75’ Τσούκαλος), Καραγιάννης (62’ Αυγενικού), Βάντερσον, Όμο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δεληθοδωρής, Σαμοΐλης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις