Πρώτο τρίποντο με Αχαρναϊκό τα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα πανηγύρισε στο Μενίδι την πρώτη του νίκη (1-0), υποχρεώνοντας τον Αχαρναϊκό στην πρώτη του ήττα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η πορεία Αχαρναϊκού και ΑΟ Τρίκαλα στις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Η μεν ομάδα του Μενιδίου μετρούσε το απόλυτο βαθμών, ενώ η δε θεσσαλική απογοήτευμε με έναν πόντο συγκομιδή. Ωστόσο, το μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα των «πράσινων» έβγαλε νικητή τον ΑΟ Τρίκαλα με 1-0.

 

Οι Θεσσαλοί έδειχναν να θέλουν περισσότερο τη νίκη παρότι το πρώτο 45λεπτο ήταν κακό χωρίς πολλές φάσεις. Αντίπαλος και των δύο ομάδων, πάντως, ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Αυτός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και μοιραία αυτό δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά ο Μπαϊκαρά στο 53′ «λύτρωσε» τα Τρίκαλα με σουτ και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στη Football League. Από την άλλη πλευρά ο Αχαρναϊκός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα και παρά την πίεση που άσκησε στο δεύτερο 45λεπτο, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό.

Σκόρερ: 53′ Μπαϊκαρά

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Μάρης, Πλαβούκος, Τζέφερσον (46′ Ματσούκας), Γουέρε, Ντούνγκα (75′ Τζιώρας).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (86′ Σερζίνιο), Μπαϊκαρά (91′ Σαρακατσάνος), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (61′ Μίνγκας).
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σίπκας (Σάμου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις