“Λευκή” ισοπαλία στο παιχνίδι Ιάσων Α.Μ.-Πηλέας

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Ιάσονα Α.Μ. με τον Πηλέα, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες και από της δύο πλευρές.

Στο 43′ ο Μπαρμπαγεωργόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κωνσταντίνου, με τον τερματοφύλακα του Ιάσονα να αποκρούει δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Δημόπουλου (βρήκε τετ α τετ), κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πηλέας ήταν καλύτερος, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, με πιο σημαντικές αυτέ που έχασαν οι Μπραχιμάι και Παπαπορφυρίου, σουτάροντας άουτ από πλεονεκτική θέση.
Ο Πηλέας μετά από τέσσερις σερί νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία ματς, μετρώντας μία ήττα από την Μακρινίτσα και δύο ισοπαλίες με Λεχώνια και Ιάσονα Α.Μ.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Ρακής, Κοτσαλής, Κουτσουνίδης, Θεοδωρόπουλος, Ζάχος, Ζατσάι, Τσίγκας, Σιόβας.
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Καζάκης (46′ λ.τρ. Μπραχιμάι), Βαρσαμάς, Δεδούσης (71′ λ.τρ. Μπάτης), Βαΐτσης, Καναράς, Κουτσογιάννης (55′ Παπαπορφυρίου), Τσουκάλης, Δημόπουλος, Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις