Με «τριάρα» επικράτησε η Αγχίαλος

Την απόλυτη υπεροχή είχε η ομάδα της Αγχιάλου στην αναμέτρηση με το Αγροτικού Αϊδινίου, επί του οποίου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, ενώ είχαν και τρία δοκάρια. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γ. Παναγιωτόπουλου…

Στο 30΄ έγινε το 1-0, με σουτ του Φούκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 65′ ο Σγατζής με λόμπα έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 και το 3-0 σημειώθηκε από τον ίδιο παίκτη στο 80′ με πλασέ.
Όμως οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια, στο 25′ μετά από κόρνερ του Τσέλιου, ο Σίμος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στο 40′ ο Μαγγιώρος με πλασέ από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και το τρίτο δοκάρι στο 85′ με πλασέ και πάλι από τον Μαγγιώρο.
ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Ρομανός, Πιτσάβας, Λάζογλου, Σίμος,(80′ Στατζούρης), Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Τσακόγιας, Τσάμης,(75′ Δράγνες), Καραγιώργος, Μαγγιώρος, Φούκης (60′ Σγατζής)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΪΔ.: Γκόγκος, Νιάκας, Καραψιάς, Λάντζος, Κοτούλας, Βαλκανιώτης, Κερατίδης, Κοντογιάννης, Γιάννης (70′ Κοτρούλης), Γκαμάλιας, Γκανίδης ( 60′ Ματρακίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις