Κούγιας: ΠΑΣ, Αστέρας και άλλοι τέσσερις μαζί είχαν όσο το Queen’s Cafe της ΑΕΛ

O χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης καλά κρατεί… Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε μία προσωπική του δήλωση. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως έτσι η ΑΕΛ «έδειξε γιατί θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα», άφησε αιχμές για άλλους συλλόγους, ενώ έθιξε και το θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στον Σάκη Τσιώλη, αλλά και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, γιατί μας έκαναν υπερήφανους.
Σήμερα η ΑΕΛ έδειξε γιατί θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, εκτός απ’ τους ηρωϊκούς οπαδούς μας που ήρθαν στην Τρίπολη και μέσα σε σφοδρή καταιγίδα και αέρα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ΑΕΛ και τους χίλιους οπαδούς μας που γέμισαν το Queen’s Bar στο AEL FC ARENA.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις εκατοντάδες των οπαδών μας που έμειναν εκτός.
Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείτε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που έγινε σήμερα στην Λάρισα και στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, για να καταλάβετε τι σημαίνει μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ομάδα είναι όποια διοργανώνει ποδοσφαιρικές γιορτές και όχι όποια κερδίζει τα παιχνίδια με πέναλτι τύπου Κύζα, με αποβολές τύπου Κύζα, αλλά και με μη αποβολές, όπως σε περιπτώσεις σαν κι αυτή του παίκτη της Τρίπολης, που ενώ κάνει πέναλτι, ο διαιτητής το μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής.
Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο κόσμο είχε σήμερα το Queen’s Cafe της ΑΕΛ, για να δέι τηλεοπτικά εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, είχαν μαζί ο ΠΑΣ, ο Αστέρας και άλλες τέσσερις ομάδες που θα παίξουν αύριο στις έδρες τους.
Ελπίζουμε η επιλογή Κύζα, κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη, η οποία απεδήχθη ατυχής, καθώς ήταν ο πρώτος διαιτητής στο φετινό πρωτάθλημα που μας θύμισε τις παλιές ένδοξες εποχές του Μποροβήλου και του Προύντζου, να μην μείνει ατιμώρητη».
Δεν σταματούν, όμως, όλα εκεί αφού και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση. Με αυτή απαντά στους Αρκάδες, οι οποίοι έλεγαν μεταξύ άλλων στη δική τους δημόσια τοποθέτηση πως «ευτυχώς η αναμέτρηση μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά και ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους».
Αναλυτικά οι Θεσσαλοί αναφέρουν: «Όντως, ευτυχώς που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και όλη η Ελλάδα είδε πως το συνεργείο του οποίου ο Αστέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι την τελευταία 15ετία, με διαιτητές τύπου Κύζα, μπορούν να κάνουν μια ομάδα να έχει 70% κατοχή και ευκαιρίες και δοκάρια, όταν φυσικά η άλλη ομάδα υποχρεώνεται αδίκως να παίξει για 80 λεπτά με τις καθυστερήσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας ταυτόχρονα εξίσου άδικα με 1-0.
Όσο για τις γραφικότητες, τέτοιες έκαναν ο Αστέρας, η Ηλιούπολη, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου, σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγια, όταν ο κοριός της ΕΥΠ, με εντολή του κ.Παπανδρέου, του κ.Κορέα και της ελληνικής δικαιοσύνης, εντόπισε τις κοινοποιηθείσες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που γνωρίζει πλέον όλη η χώρα.
Τώρα πια, οι γραφικότητες εκείνες είναι κακουργηματικές κατηγορίες.
Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις