Με “όπλο” την έδρα ο Ρήγας κόντρα στον Τηλυκράτη (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος απογοήτευσε την περασμένη Τετάρτη στην Ιστιαία χάνοντας από την ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και οι Βελεστινιώτες οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά. Εξάλλου, σήμερα στις 3 μ.μ. δίνουν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενήσουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας, που βρίσκεται πιο ψηλά από αυτούς στη βαθμολογία.


Ισοβαθμεί με την Πύδνα στην 6η θέση με 15 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τον 8ο στην κατάταξη Ρήγα.
Οι «κυανόλευκοι» υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση στην Ιστιαία είναι μία κακή παρένθεση στην πορεία τους. Εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, χωρίς να παραγνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα.
Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει σήμερα στη διάθεσή του ξανά τον Σπύρο Γκάγκα που εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς και τον Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος επιστρέφει και αυτός από τιμωρία
Στον αντίποδα, ο Νίκος Βουραζέρης είναι τιμωρημένος (τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν ακόμη ο Θανάσης Μπόρας, ο οποίος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και ο Γιώργος Χατζής, που συνεχίζει τις θεραπείες. Το ίδιο ισχύει και για τον στρατευμένο Κώστα Γουτούλη.
Ετοιμοπόλεμοι είναι 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Χρήστος Δημητρίου, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – Τηλυκράτης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βρούζος και Γιώργος Θεοδώρου όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Αντώνης Βαλλιωτης από την Ένωση Λάρισας.