Πέρασε από την Κέρκυρα ο Απόλλων Λάρισας

Ακόμα μια νίκη, την 8η φετινή, πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας η οποία επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη με την νίκη αυτή συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία φέτος και σήμερα παρα τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει πέρασε νικηφόρα από το νησί των Φαιάκων.

Οι δυσκολίες είχαν να κάνουν και με την κατάσταση του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Κέρκυρας το οποίο δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Η αποστολή του Απόλλωνα έφτασε στο γήπεδο περίπου στις 13:15 και αντίκρισε την άσχημη κατάσταση με τα νερά που είχε μαζέψει ο χλοοτάπητας, αλλά με την βοήθεια των ανθρώπων της κερκυραϊκής ομάδας τα νερά ευτυχώς απομακρύνθηκαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το γεγονός ότι το χορτάρι είναι πλαστικό επηρέασε στο πρώτο μέρος την λαρισινή ομάδα η οποία προσπάθησε να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έφτασε πολλές φορές στην περιοχή. Βέβαια η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε και την φάση με το χαμένο πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Πέντα.

Στην επανάληψη όμως ο Απόλλωνας μπήκε πιο συγκεντρωμένος, αλλά και αποφασισμένος, έκανε φάσεις, πέτυχε δυο πανέμορφα τέρματα και έφτασε έτσι στην νίκη με 2-0 σε μια αναμέτρηση ειδικών καταστάσεων λόγω του κακού και πλαστικού χλοοτάπητα συν το γεγονός ότι η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε και το χαμένο πέναλτι.

Η ομάδα του Απόλλωνα είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο 7′ όταν από σέντρα του Καμπλιώνη από αριστερά ο Σαχινίδης δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα το ψιλοκρεμαστό σουτ του Καμπλιώνη έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως χάθηκε στο 31′ όταν ο Γούναρης των Κερκυραίων ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σαχινίδη με τον ρέφερι της αναμέτρησης Ρούσο-Μπεκερτζή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέντα όμως είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ριγανά.

Στην επανάληψη η αποφασιστικότητα του Απόλλωνα φάνηκε από την αρχή και έτσι στο 50′ ο Καμπλιώνης με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1, ενώ στο 53′ ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ριγανάς έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέντα με τον Γεωργίου να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Απόλλων κλείδωσε την νίκη του στο 67′ όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα της κερκυραϊκής ομάδας απομάκρυνε με την μπάλα να στρώνεται στον Πέντα που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το τελικό 0-2.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς που έφτασε αεροπορικώς στο γήπεδο.

Διαιτησία: Ρούσος – Μπεκερτζής (Τσόγκας, Φραγκούλης)

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τζήλιος (60′ Τσιάβος), Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης, Γράντος (85′ Στούπας), Τόμπρος, Βλαχόπουλος (55′ Τριβυζάς), Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Γούναρης.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Ιορδανίδης, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Σάββας, Αγριόδημος (46′ Γεωργίου), Σουλίδης, Πέντα, Καμπλιώνης, Διβανές (65′ Ιβανίδης), Σαχινίδης (80′ Καμπέρης).

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις