Σημαντική νίκη για Εθνικό Φιλιππιάδας

Σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο Εθνικός Φιλιππιάδας αφού πέρασε από την έδρα της Αμβρακίας Κωστακιών επικρατώντας με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 6′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Καραχαλίδη μετά από σέντρα του Μανιώτη.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Δημήτρη Μπαλάφα μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, έφτασαν όμως κοντά στο γκολ στο 12΄ όταν μετά από σέντρα του Βασίλα ο Σιδηρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Τρανουλίδη σε δύσκολη επέμβαση, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη συνέχεια.

Στο 27΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν ο Παπακίτσος με πλασέ ανάγκασε τον Βαρέλη σε δύσκολη επέμβαση. Στο 36΄ ατομική προσπάθεια του Μιχάλη αλλά το αδύναμο πλασέ του μπλόκαρε ο Βαρέλης.

DSC_0092

Στο 51΄ σουτ του Μπαλογιάννη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βαρέλη άουτ. Στο 53΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν μετά από σέντρα του Μιχάλη ο Παπακίτσος με πλασέ από τη μικρή περιοχή ανάγκασε τον Βαρέλη σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 61΄ σουτ του Άτσκα σε κόρνερ ο Βαρέλης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μανιώτης ο Άτσκα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαρέλη.

Στο 75΄ σουτ του Ιωάννου διώχνει πάνω στη γραμμή ο Βερλέκης και στη συνέχεια κεφαλιά του Μιχάλη απέκρουσε ο Βαρέλης. Στη φάση αυτή οι παίκτες του Εθνικού διαμαρτυρηθήκαν για πέναλτι αλλά ο κ. Τσιάκος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

DSC_0052

Στο 76΄ με δέκα παίκτες η Αμβρακία Κωστακιών λόγω αποβολής του Λύτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και ένα λεπτό μετά η Αμβρακία έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε ο Νταλάκας.

Στο 82΄ κάθετη πάσα του Ιωάννου στην πλάτη της άμυνας της Αμβρακίας και ο Μιχάλης με πλασέ πέτυχε το 1-2.

Διαιτητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας)-Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Βασίλας, Λύτος, Παπαρούνης, Βερλέκης, Παππάς (72΄Μπεζεβέγκης), Μπάκας (87΄Παπανίκου), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Νικολαιδης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Ντανάι, Μανιώτης, Δημουλάς, Κουμπής, Τσουλιάης, Παπακίτσος (58΄λ.τρ.Μπότσαρης), Άτσκα, Καραχαλίδης (67΄Ιωάννου), Μπαλογιάννης, Μιχάλης (83΄Λέντζος).

sportime24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις