Νίκη για Πύδνα, παράπονα για Αχιλλέα

Η Πύδνα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος του τοπικού ντέρμπι της Πιερίας αφού πέρασε απο τη Νεοκαισάρεια κερδίζοντας τον τοπικό Αχιλλέα με σκορ 3-0.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη νίκη για τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο της ομάδας του Κίτρους και σίγουρα είναι χρήσιμη τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, αφού ήρθε μετά απο μια …ψυχοφθόρα ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φιλιππιάδα.

Απο την άλλη ο Αχιλλέας της Ανθούλας Σαββίδου θα ψάξει στο επόμενο παιχνίδι της παιχνίδι να πάρει τους βαθμούς που της στέρησε η εντός έδρας απο την συντοπίτισσα Πύδνα.

Στο 23΄ η Πύδνα άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Κυπαρίσση. Δόθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης σε χέρι του Σκέντου μέσα στην περιοχή του Αχιλλέα.

Στο 55΄ο Ιορδανίδης θα μπορούσε να κάνει το 0-2 αλλά ο Σαρρής έδιωξε σώζοντας την εστία του.

Στο 75΄όμως ο επιθετικός μέσος της Πύδνας δε θα αστοχήσει και θα κάνει το σκορ 0-2 για την ομάδα του.

Στο 90΄ο Γούτσιος που είχε πριν από λίγο στο παιχνίδι, σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα του Σαρρή.

Στα μέσα του πρώτου μέρους ο Αχιλλέας ζήτησε πέναλτι όταν βρέθηκαν στο έδαφος και μέσα στην περιοχή του Παπατολίκα οι Μανίκας και Δημηνάς στην ίδια φάση αλλά ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Λεζάη και Τασόπουλο

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Σκέντος, Πετρουζέλης, Σιδηρόπουλος (70΄Βούλγαρης), Παγωνίδης (82΄Δαδάκος), Δημηνάς (70΄Ζώβληκας), Νάκας, Μανίκας

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Τσατσαρής, Στούμπος, Μπαλής (70΄Παυλίδης), Μενεγκούσο, Δήμας, Ν. Κυπαρίσης (86΄ Γ. Κυπαρίσσης), Ιορδανίδης, Μακράκης (87΄Γούτσιος)

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις