Τζήμας: «Δεν ήταν εύκολο, το κάναμε εύκολο»

Ο Νίκος Τζήμας εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πιερικό. Ο πορτιέρο της βολιώτικης ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο ενώ αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επισήμανε την καλή ψυχολογία που τους δίνει το αποτέλεσμα και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τζήμα:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γι’ αυτήν την εμφάνιση και τη νίκη. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον αντίπαλο, που είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γ’ Εθνικής, αλλά και η πιο ιστορική της περιοχής μου, γιατί κι εγώ είμαι από την Κατερίνη.

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο, με μια ομάδα που με τον Καραϊσκάκη και την Πύδνα έφερε ισοπαλία. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον Πιερικό, όποια ομάδα και να ‘χει είναι ιστορική.

Για τον αγώνα, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα με δύο γκολ. Από κει και πέρα μας έκανε κάποιες φάσεις η αντίπαλη ομάδα, αλλά πιστεύω πως ενεργήσαμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθρά, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και ήρθε η μείωση. Όμως αντιδράσαμε σωστά και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Από κει και πέρα το παιχνίδι για μας ήταν εύκολο.

Πάμε με καλή συγκομιδή βαθμών και καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της πόλης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις