Νίκησε Ηρακλή κι έμεινε σε τροχιά κορυφής ο Διαγόρας

Κάνοντας ένα πολύ αποδοτικό πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας, επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Β. στο παιχνίδι που έγινε στο Στεφανοβίκειο. Έτσι η ομάδα του Μ. Βαγγόπουλου ξαναβρέθηκε στη δεύτερη θέση το βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Πύρασο, τρεις πόντους πίσω από το ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους ο Αλέκος Κουβελάς…

από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε το 1-0 (16′) όταν εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα άλλαξε πορεία από τα πόδια του Μοράλες, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε με εξαιρετική κεφαλιά και πάλι από τον Αλ. Κουβελά που οριζοντιώθηκε με το έδαφος, αξιοποιώντας σέντρα του Γκάμπα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με την εκπνοή του ημιχρόνου (44′) πάλι με τον ίδιο σκόρερ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σινάνη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Από την άλλη και ο Ηρακλής έκανε τις δικές του ευκαιρίες με κάποιες από αυτές πολύ επικίνδυνες, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές.
Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 31′, όταν ο Μαυρίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος και στο κατέβασμα ο Βουραζέρης μόλις που την ακούμπησε στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 57′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα πάνω στο Μοράλες σε φάση που προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι.
Έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή στο σκορ που διαμορφώθηκε από το α’ ημίχρονο.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (70′ Γαλογαύρος), Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γάρος (55′ Πάσχος), Καπούλας, Καλλιακούδας (75′ Σιαμέτης), Γκάμπας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σινάνης, Ντούρο, Κοντοβάς, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης (84′ Καρπαθάκης), Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Σατελιάν (60′ Κιπτίου), Φέζο (46′ Λιάρος), Γιαμαλής.

*Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η διοίκηση του Διαγόρα έβγαλε μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αφιερώθηκε η νίκη σε ένα πιστό φίλαθλο της ομάδας που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν. Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά.
«Μεγάλη νίκη με 3-0 για τον Διαγόρα απέναντι στον Ηρακλή. Μια νίκη που παίκτες & Διοίκηση αφιέρωσαν στον Βασίλη Ελαφρό που πριν λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας.
Ο Βασίλης Ελαφρός ήταν ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ που βρισκόταν κοντά στην ομάδα απο μικρό παιδί είτε σαν φίλαθλος είτε σαν παράγοντας. Όλοι μας έχουμε ακούσει τον Βασίλη να μας διηγείται ιστορίες και περιστατικά από παιχνίδια του παρελθόντος.
Πιστός στην ομάδα ακόμη και στα πέτρινα χρόνια, ήταν παρών ακόμα και στις προπονήσεις μέχρι το τέλος της ζωής του.
Προς τιμήν του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή»

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις