Νίκη… και ψυχολογίας για την Ακρόπολη

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ακρόπολη που δείχνει να ξεπερνά τη μίνι αγωνιστική κρίση στην οποία είχε περιέλθει. Η ομάδα του Σέσκλου επικράτησε του Πρωτεσιλάου με 3-1 κι έδειξε χαρακτήρα κι αντίδραση σε ένα παιχνίδι στο ποίο βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής. Εκτός από το «τρίποντο» σημαντική ώθηση και στον ψυχολογικό τομέα πήρε η ομάδα του Β. Τσουκάλη από αυτό το αποτέλεσμα…

Από την άλλη ο Πρωτεσίλαος που ήταν καλύτερος σε όλο το α’ μέρος και προηγήθηκε πολύ νωρίς, διαμαρτύρεται για το εις βάτος του πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1 και γενικότερα για τη διαιτησία του κ. Κατσιγιαννάκη.
Αναλυτικότερα το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους πολύ νωρίς, μόλις στο 5′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλλιαρού.
Στο β’ ημίχρονο, πλέον, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Χρ. Τσούτσα (53′) ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή κι άλλαξε τις ισορροπίες, δεδομένου ότι εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 61′, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσουκάλης κάνοντας την πλήρη ανατροπή στο σκορ. Στο 83′ αποβλήθηκε ο Φ. Φώτου, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα με σκόρερ τον Τριχόπουλο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Παλάντζας, Πασιάς, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Πασιάς (70′ Δ. Φώτου), Τ. Κολυμήτρας, Τσιάμης, Τριχόπουλος (87′ Μόσιος), Τσουκάλης, Παγώνης (46′ Χρ. Τσούτσας).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Σ. Χασιώτης (68′ Λεϊμονής), Σούσκο (60′ Λάμπος), Αραπίτσας (88′ Μάνος), Μαρικλέν, Θ. Κόρκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις