Ο Παγασητικός… νίκησε τη Σκιάθο

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Παγασητικό που επικράτησε στο γήπεδο Νεάπολη επί της Σκιάθου με 1-0, πετυχαίνοντας συνολικά και τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 31′ παίκτη λιγότερο, ενώ είχαν και δοκάρι στο β’ ημίχρονο…

Στο 18′ ο Περιβολιώτης σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Σίμος αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 61′ με κοντινή κεφαλιά του Περιβολιώτη μετά από σέντρα του Λάιου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, στην κατάληξη οργανωμένης προσπάθειας που ξεκίνησε πίσω από το χώρο του κέντρου.
Στο 72′ είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα του οι γηπεδούχοι, με σουτ του Γκατζούνα έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα να «γλύψει» το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Νικολαϊδη.
Για τη Σκιάθο, σοβαρά τραυματίστηκε στον ώμο ο Μπάμπας, που αντικαταστάθηκε.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Ξηρομερίτης (64′ Βαλέρα), Μυλωνάς, Τσορμπαντζής, Ζιώγας, Λάιος, Μπερτζέμης, Γκατζούνας, Περιβολιώτης, Θάνος (30′ λ.τρ. Μπούρντα, 81′ Καψιώτης), Σίμος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Σταμέλος, Φερετζέλης, Τσίρος (71′ Χρ. Τζελάι), Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Τάσου, Αλ. Τζελάι, Σαρρής, Γαζέτης, Μπάμπα (35′ λ.τρ. Γκιαουράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις