Ισοπαλία… σαν νίκη για την Αγ. Παρασκευή

Με δυο παίκτες να σκοράρουν από δυο τέρματα, Αίας και Αγ. Παρασκευή ήρθαν ισόπαλοι στην αναμέτρηση που έγινε στη Σούρπη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρχικά και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις, αγωνιζόμενοι μάλιστα με δέκα, από το 50′. Ο Καραγιάννης πολύτιμος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ο Κατσαβριάς για τους γηπεδούχους ο παίκτης που σκόραρε δις…

Το 0-1 έγινε στο 25΄με το νεαρό επιθετικό της Αγ. Παρασκευής να πλασάρει εύστοχα σε τετ α τετ.
Στο 50′ ο Κόφφας αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, γιατί «έβρισε τον εαυτό του» σύμφωνα με το διαιτητή, όπως ανέφεραν οι παράγοντες της Αγ. Παρασκευής, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις έντονες διαμαρτυρίες τους για την αποβολή, αλλά και για τη γενικότερη παρουσία του διαιτητή Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «ακατάλληλο», συμπληρώνοντας ότι γι’ ακόμη μια φορά η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων…
Στο 57′ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Κατσαβριά που έκανε το 2-1 και την προσωρινή ανατροπή με σουτ μέσα από την περιοχή στο 79′.
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πάλι με πλασέ του Καραγιάννη
ΑΙΑΣ Σ.: Θεοδωρίδης, Π. Δημητρίου, Παπανικολόπουλος, Κραβαρίτης (55′ Γρούνας), Αθ. Κ. Κωστούλας, Γ. Δημητρίου, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Χειλάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Τσιγκλιφής (83′ Κούκιος), Γιάτσιος, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Λιάτσικος, Κλώθος (69′ Παπαδήμος), Παπακώστας, Καραγιάννης, Κόφφας, Γιαννούχος (68΄Παναγιώτου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις