Λ. Μπακάλης: Μείναμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λάκης Μπακάλης. Ο προπονητής του Ρήγα επεσήμανε ότι οι παίκτες έμειναν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και γι’ αυτό κατακτήθηκε το «τρίποντο»:

«Στο α’ ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Για ένα μισάωρο ήμασταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για να εξασφαλίζαμε πιο μεγάλο σκορ που θα μας έδινε σιγουριά για την επανάληψη. Στο β’ μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος αγωνιστικά, τουλάχιστον ως το 70′.
Όμως μείναμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Αυτό μας βοήθησε να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία. Δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Τηλυκράτη να κάνει τη μεγάλη φάση, παρά δύο-τρία σουτ που ήταν ελεγχόμενα. Στο τελευταίο κομμάτι ισορροπήσαμε και φτάσαμε στην επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους και να ευχηθώ καλή πορεία στον Τηλυκράτη».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Τηλυκράτη Ανδρέας Παντζιαράς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ρήγα. Ωστόσο, «είδε» πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του σε φάση του β’ ημιχρόνου:
«Έγινε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι σε αγωνιστικό χώρο που προσφερόταν για μονομαχίες. Στο πρώτο 25λεπτο ήμασταν εκτός παιχνιδιού. Πουλούσαμε εύκολα τη μπάλα και ήμασταν αργοί σε σκέψη και εκτέλεση. Δεχθήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ, το πρώτο, ενώ στο δεύτερο κάναμε λάθος στη μεσαία γραμμή και από εκεί προέκυψε η φάση για τον Ρήγα. Εμείς δεν δικαιούμασταν κάτι σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που είχαν και δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο και μέχρι το 70′ κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Δικαιούμασταν ένα γκολ, ενώ θεωρώ ότι έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι, όχι στη φάση που προσπάθησε να το εκμαιεύσει ο Ορφανός, αλλά για το χέρι με το οποίο ίσως να μειώναμε. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών και κοιτάμε το επόμενο ματς. Καλή συνέχεια στον Ρήγα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις