Χωρίς Οικονόμου, αλλά με Φλίγκο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίκη

Δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του 2ου ομίλου εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τη ισοπαλία που παραχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» στον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ είδαν και τον Απόλλωνα Λάρισας να τους προσπερνά στη βαθμολογία. Για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην 3η θέση, ενώ νιώθει «καυτή» και την… ανάσα της Νίκης, που είναι ένα βαθμό πίσω.

Μάλιστα, ως γνωστόν, την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», στο οποίο οι παίκτες ου Ολυμπιακού καλούνται να το κερδίσουν, για να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.
Ήδη το μυαλό των παικτών είναι αποκλειστικά στο μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (4/12, 15.00), με τον Τίμο Καβακά να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Κώστα Φλίγκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Διαγόρα αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα. Ο Παναγιώτης Ζώνας, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Διαγόρα, δίχως όμως να αγωνιστεί, «χτυπά» την πόρτα της βασικής ενδεκάδας, καθώς είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις