Σπουδαία νίκη για Πρωτεσίλαο, 1-0 τη Δήμητρα

Σπουδαία νίκη για τον Πρωτεσίλαο, ο οποίος κέρδισε την Δήμητρα 1-0 στον Πτελεό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χρ. Παναγιώτου στο 41΄, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι…

…καλές στιγμές είχαν στο 80΄όταν ο Σιαμανίκος εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε δύσκολα ο Γκιούρκης, ενώ στο 88΄ ο Βίτσος, ο οποίος βρέθηκε στην μικρή περιοχή πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές φάσεις, με τον κ. Βουρούκο να αναφέρει πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι. Στο 20΄γκολ με κεφαλιά του Ξηρομερίσιου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 30΄κεφαλιά του Αντωνιάδη απέκρουσε ο Τίτας, στο 36΄σουτ του Σιαμέτη πέρασε ελάχιστα άουτ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κεφαλιά του Αντωνιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 85΄ο Σιαμέτης βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία και σούταρε πάνω στον πορτιέρο του Πρωτεσίλαου.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Ανδρωνάς): Τίτας, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Ζαφειρίου (68′ Θ. Κόρκος), Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου (55′ Ακρίβος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (82′ Βίτσος).
ΔΗΜΗΤΡΑ (Βουρούκος): Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Ξηρομερίσιος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Κ. Παυλίδης, Σιαμέτης (80′ Βογιατζής), Ποζιόπουλος (17′ λ.τρ. Αράπης), Χατζέλας, Μ. Παυλίδης (58′ Παρίσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις