Στη Δόξα Δράμας ο Τζαναβάρας

Εξελίξεις στο θέμα προπονητή, έφερε η εντός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Πιο συγκεκριμένα μετά το εν λόγω, η διοίκηση των «μαυραετών» προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της και στην αντικατάσταση του με έναν παλιό γνώριμο της ομάδας.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, από τον οποίο και έφυγε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τον Καραϊσκάκη.

Ο Κορίνθιος τεχνικός επιστρέφει στους Δραμινούς, μετά την σεζόν 2012 -13 όπου και είχε αντικαταστήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Κόρινθο και Ρόδο αντίστοιχα, ενώ έπειτα από την εξέλιξη αυτή γίνεται ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τους Μακεδόνες οι οποίοι είχαν αρχίσει την σεζόν με τον Κώστα Βασιλακάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη,στον όποιον ερχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο.κ. Πάνος Τζαναβάρας,ο οποίος θα προπόνηση την ομάδα αύριο στις 15:00.

H παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει την Τέταρτη στη 13:00 στα Γραφεία του συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις