Εντυπωσιακός ο Αστέρας, 4-2 τον Αλμυρό

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Ριζομύλου, ο οποίος υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αλμυρό στην πρώτη του ήττα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-2. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ άνοιξε ο Μπούρντα έκανε το 1-0, στο 14΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά…

…του Ρέβη. Στο 33΄ο Μαλισσόβας με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Αραπίτσα, ισοφάρισε για τον Αλμυρό, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.
Ωστόσο, για τους γηπεδούχους χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με τους Σεσκλιώτη, Μπούρντα, Μαγγιώρο και Τριχόπουλο, ενώ στο 43΄ ο δεύτερος είχε κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι του Πολυμέρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο , στο 52΄ μεά από κάθετη πάσα του Καραμανιώλα ο Μαγγιώρος πέρασε στην πλάτη της άμυνας του ΓΣΑ και με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 70΄ο Χειλάς ισοφάρισε εκ΄νέου για την ομάδα του με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 88΄ έγινε το 3-2 όταν ο Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαγιαννόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρουσσάς πήρε την δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ξέρας στο 92΄, μετά από κάθετη μπαλιά του Μπούρντα.
Ο προπονητής του Αστέρα κ. Ανδρουτσόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ριζομύλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανδρουτσόπουλος): Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης(70΄Ρουσσάς), Τριχόπουλος(60΄λ.τρ. Μπατσικώστας), Ρέβης, Μαγγιώρος(85΄Ξέρας), Μπούρντα, Καραμανιώλας
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Καλογήρου): Πολυμέρου, Φαράντος, Τσιάτσιος(60΄Ράπτης), Ακριβούσης, Γρούνας, Κυριάκος, Χειλάς, Π. Βούλγαρης, Μαλλισόβας(55΄Δανόπουλος), Ν. Βούλγαρης(84΄Κουρτέλης), Αραπίτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις