Η τραγωδία στην Κολομβία: 25 οι πρώτοι νεκροί στο αεροπλάνο της Τσαπεκοένσε! (pics+vid)

Το αεροπλάνο που μετέφερε την Τσαπεκοένσε συνετρίβη στην Κολομβία με τη βραζιλιάνικη ομάδα να κατευθύνεται για το πρώτο παιχνίδι του τελικού του Copa Sudamericana με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ήδη έρχονται οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε είτε γιατί έμεινε από καύσιμα είτε λόγω ηλεκτρικής βλάβης, με το δεύτερο σενάριο να είναι πιο πιθανό

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 25 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς 6 άνθρωποι έχουν διασωθεί με τραυματισμούς.

Οι ποδοσφαιριστές Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και Τζάκσον Φόλμαν έχουν επιβεβαιωθεί ανάμεσα στους διασωθέντες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης Κέχα.

Η αποστολή της Βραζιλιάνικης ομάδας απαρτίζεται από τους: Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia, Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel και Canela. Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται στο αεροδρόμιο πριν πάρουν τη μοιραία πτήση:

Οι εργασίες των ομάδων διάσωσης τα τελευταία λεπτά έχουν σταματήσει τις έρευνες για τους διασωθέντες εξ αιτίας των πολύ κακών καιρικών φαινομένων που επικρατούν. Το ίδιο και τα δύο ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από το σημείο της συντριβής.

Επίσημα η Τσαπεκοένσε δεν έχει βγάλει ανακοίνωση, όμως μέσω των social media έχει ενημερώσει ότι περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών των Κολομβιανών Αρχών για να τοποθετηθεί:

«Η Τσαπεκοένσε, μέσω του αντιπροέδρου της Ιβάν Τότσο, περιμένει την επίσημη δήλωση των Κολομβιανών Εναέριων Αρχών για να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση», έγραψε στο twitter.

Ακολουθούν εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροπλάνου και από το νοσοκομείο όπου έχουν μεταφερθεί οι πρώτοι τραυματίες:

 
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις