Παιχνίδια που υπάρχουν μόνο νικητές

Κι όμως υπάρχουν αγώνες στους οποίους κερδίζουν όλοι. Υπάρχουν αγώνες, που δεν υπάρχουν νικημένοι, υπάρχουν μόνο νικητές… Το φιλανθρωπικό τουρνουά «Αποστολία-Δήμητρα Ίμη» έγινε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού.

Επίσης συμμετείχαν τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και της ομάδας Κ13 της Αγίας Παρασκευής.
Τα γκολ πανηγυρίστηκαν απ’ όλους τους θεατές, αλλά και από όλους τους συμμετέχοντες… Το κέρδος ήταν τεράστιο. Φτάνει να έβλεπε κανείς τη χαρά και τον ενθουσιασμό στα προσωπάκια των παιδιών του Ορφανοτροφείου. Τότε θα καταλάβαινε πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτά τα παιδιά να γίνονται αποδεκτά, να κάνουν καινούργιους φίλους και να παίζουν με τους συνομήλικους συμπαίκτες τους, ξεχνώντας προς στιγμή το πόσο άδικα τους φέρθηκε η ζωή στην πιο τρυφερή καμπή της ηλικίας τους, στερώντας τους αυτό που για τα άλλα παιδιά είναι αυτονόητο, τους γονείς τους.
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μαγνησιακός» Βόλου με όλα τα τμήματά του δίνει την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα κοντά σ’ αυτά τα παιδιά και ότι τουλάχιστον τη χαρά του παιχνιδιού θα την προσφέρει πάντα απλόχερα όποτε την έχουν ανάγκη… Και όπως πιστεύουν οι άνθρωποι του Μαγνησιακού «το χαμόγελο δεν πρέπει να λείπει από τα χείλη κανενός παιδιού…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις