Τριήμερο φιλικών προετοιμασίας για το πόλο της Νίκης

Σειρά φιλικών πραγματοποίησε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου το τριήμερο 26-28/11, στο κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος». Οι αγώνες έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας όλων των ηλικιακών κατηγοριών ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων που θα λάβουν μέρος.

Το δελτίο Τύπου του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου:

Μαραθώνιο φιλικών παιχνιδιών πραγματοποίησε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Στις κατηγορίες των παίδων και των μίνι- παίδων η προετοιμασία ενόψει των πρωταθλημάτων περιλαμβάνει σειρά φιλικών και για τον λόγο αυτό το τριήμερο 26-28/11 φιλοξένησε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας τρεις διαφορετικές ομάδες.

Η αρχή έγινε απέναντι στον συμπολίτη ΟΥΚ με τον οποίο αναμετρήθηκε στην κατηγορία των μίνι, το Σάββατο φιλοξένησε την ομάδα του ΝΟ Λάρισας με τον οποίο αγωνίστηκε πρωί-απόγευμα και στις δύο κατηγορίες, όπως έγινε και με την ομάδα της Κοζάνης την Κυριακή.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν θα φανούν χρήσιμα στους προπονητές και θα τους βοηθήσουν να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που εντόπισαν. Παράλληλα ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά συνεχίζεται και η προετοιμασία περιλαμβάνει σειρά φιλικών αναμετρήσεων για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και για την ανδρική ομάδα.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει τις ομάδες του ΟΥΚ, του ΝΟ Λάρισας και της ΚΕ Κοζάνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και ελπίζει στην συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής συνεχίζονται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας κάθε απόγευμα στις 7:30 και αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2010. Επίσης καλεί όσα κοριτσάκια θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης να στελεχώσουν την νεοσύστατη ομάδα μίνι-κορασίδων του τμήματος η οποία λειτουργεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις